Wednesday, February 15, 2012

BR1M umpan undi, Muhyiddin penipu!BACA, FAHAM DAN SEBARKAN. TERIMA KASIH

TPM NAFIKAN, KAMI BUKTIKAN. SIAPA PEMBOHONG ?

Muhyiddin: BR1M bukan muslihat pancing undi PRU - SinarHarian

SEMPORNA - Tan Sri Muhyiddin Yassin menafikan dakwaan kononnya program Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) bermotifkan politik bertujuan meraih sokongan rakyat menjelang pilihan raya akan datang.

Timbalan Perdana Menteri berkata program itu diperkenalkan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak bagi meringankan beban rakyat yang terhimpit dengan kenaikan kos sara hidup disebabkan kenaikan harga barangan sekarang ini.

"Niat kita baik, tidak ada muslihat. Program yang kita janjikan ini adalah praktikal," katanya ketika berucap pada Program Pemimpin Bersama Rakyat dan Perasmian Sentuhan Rakyat di Padang Pekan Semporna di sini hari ini.

5 comments:

 1. Celaka betul, kaw2 kena tipu. Kenapa tak cop kerajaan Malaysia

  ReplyDelete
 2. terdesak sangat uomporno ni...

  ReplyDelete
 3. MAKLUMAN,
  SIPENIPU TU AKAN MELAWAT PAHANG BESOK ATAS NAMA TPM DAN TP UMNO.
  ATURCARA: KUL 8 SAMPAI KAT AIR PORT KUANTAN, LEPAS TU JUMPA MB/PENGERUSI UMNO PAHANG, LEPAS TU RASMI MARITIME, LEPAS TU MAKAN PERDANA RAKYAT, LEPAS TU JUMPA DGN JENTERA BN PAHANG.

  HARAP MAKLUM.

  ReplyDelete
 4. nak buat macamana...
  dah mereka peneraju kerajaan...
  takkan nak letak lambang pkr lak...
  tapi kat duit tu tak ada cop umno kan....
  kalau tak nak buat macam aku ni..tak payah amek...

  ReplyDelete
 5. TAH APA YANG BETULNYA ORANG PAS NI TAK TAU LA...
  DIBUAT ITU SALAH,DIBUAT INI SALAH..
  DIBAGI SALAH ,TAK DIBAGI SALAH..

  BETUL LA KATA ORANG TUA TUA,DALAM SETANDAN KELAPA ITU MESTI ADA YANG KOMENG.MAKNANYA PAS NI TERGULUNG DALAM GOLONGAN YANG KOMENG.
  PATUTNYA BUKAN PAS TAPI PKS(PARTI KOMENG SEMALAYSIA)SEBABNYA KALAU PARTI ISLAM SEMALAYSIA MEMANG TAK KENA LANGSUNG PASAL MENYOKONG ANUAR YANG PRO ISRAEL.JADI JANGAN GUNAKAN NAMA ISLAM SEBAGAI PARTI POLITIK KERANA KAMI ORANG ISLAM DIMALAYSIA TIDAK SEKALI KALI MENYOKONG ISRAEL.JANGAN SAMPAI NANTI DUNIA MENGANGGAP ORANG ISLAM DIMALAYSIA BERPENDIRIAN SERUPA DENGAN PARTI PAS.
  MALAH DALAM BA901 PEMIMPIN PAS JUGA MENGAMBIL BAHAGIAN YANGMANA BERHARAP TUDUHAN LIWAT TERHADAP ANUAR DIGUGURKAN.
  SIAPA YANG MENIPU RAKYAT?
  BETUL JUGA KATA SELAMBER TU.KALAU AGAK AGAK TERTIPU DENGAN BR1M,TAK PAYAH AMBIL.KEMPENLAH SELURUH PAHANG NI SUPAYA RAKYAT JANGAN AMBIL DUIT RM500 TU.BOLEH???
  LEPAS TU AJAK SELURUH RAKYAT PAHANG NI BERHIMPUN MEMBERI SOKONGAN PADU DENGAN ANUAR MENYOKONG ANUAR MEMPERTAHANKAN ISRAEL YANG TELAH MERAMPAS BUMI PARA AMBIA TERMASUK TEMPAT YANG PALING PENTING DALAM SEJARAH ISLAM IAITU MASJID AL AQSA.

  ReplyDelete